FROST SMYGTITT



Jag är redo för årets sista kväll..

LAST NIGHT OF THE YEAR. Nu åker jag till Sandra om 45 minuter prick. Taxin(mamma) går då. Jag har kört 3 BUS-genomgångar, målat naglarna, fixat håret, sminkat mig, klätt på mig. Jag är redo för årets sista kväll, årets sista partynatt! bring it on!

Fint från La Garçonne

  
bild: http//www.lagarconne.com
Rag & Bone - Martha Wrap by VPL

Nyårsmaten

Då har jag varit med min siamestvilling Emma och handlat nyårsmaten. Vi lunkade runt där på Ica MAXI och kände oss småvuxna. Tjötade om läppstift och BUS-lotion, partyhattar, tutor och serpentiner. Nästan så vi glömde av självaste maten ju. Jag kan slå vad om att vi hade haft  jävligt kul tillsammans om vi var sambos i alla fall.

Nu tänkte jag ta ett varmt bad och lägga ansiktsmask, göra hårinpackning osv. Känns välbehövligt!

00.04

Imorgon ska mycket hinnas med. Därför ska jag lägga mig strax och upp tidigt. Det som ska göras är inhandling av mat, sola, fixa nyårsstassen. Sent ute jag vet.. Så imorgon tar jag mig upp och in till stan med Emma halv 11.

It's getting closer

Nyår i övermorgon och jag känner mig en aning stressaaad.
1. Ingen aning om vad jag ska ha på mig..
2. Känner att jag har sådär halvkoll på maten som jag och Emma ska fixa.
3. Jag behöver sola. BUS-genomgång? Ne, jag kör nog på solariets cancerstrålar.


Smygtitt...


Kommer ni ihåg tavlan jag skulle göra? Såhär ser den ut so far..


26


Ingen mellandagsrea för mig idag. Kanske blir Göteborg imorgon istället.

Juldagen

Hoppas alla hade en bra julafton igår. Min var lugn och mysig. Förutom när julklappsspelet satte igång, kalabalik! Fick många fina julklappar och de andra verkade mycket nöjda med sina.

Mår fortfarande inget vidare så ska vila hela dagen och sen jobba ikväll.




Fick många fina julklappar, bland annat dessa två armbanden. Love them!

Jag och Molly vill bara önska GOD JUL!


Sick och ute i sista sekund

Så var man sjuk, en av många i kategorin. Alla i fyron är sjuka. Kallsvettas, ont i kroppen, hostar. I bet many of you recognize it! Influensan.. Mådde skit i morse när jag vaknade tidigt, men efter att ha sovit lite igen och vaknat lite före ett mådde jag lite bättre. Ipren och té med honung och citron gör susen. Kunde ta mig upp till stan och fixa de sista juklapparna i alla fall. Kul att inte ge något till sina föräldrar imorgon liksom. Ingen hit. Antar att jag i alla fall lärt mig att aldrig vara ute dagen före julafton och handla julklappar.. eller vad säger du Emma?

Nu ska jag se en film femman. Något att äta vore bra med. Enda jag fått i mig är saft, julmust och té. Ingen aptit precis.

231208




Tröja Weekday, Leggings Gina, Pashminasjal, Skor Björn Borg.


mmmm..

Se vad tomten just kom hem med....

Mamma och pappa är änglar. Crispy chicken meal såklart!

22


Bara två dagar kvar nu. Har två julklappar kvar att köpa men som jag redan vet vad jag ska köpa. Blir en runda på stan imorgon, igen. Går det någon vintersjuka nu? Många är sjuka. Sandra, Elin, syrran.. osv.

Blir en lugn jul här hemma i år. Nästa år hoppas jag på Stockholm igen med alla 08, det är då julen är som bäst. Slipper resan och packning och allt det där i alla fall. Kan vara skönt.

!

    

Dan före dan före dan före dopparedan

SOVMORGON. Idag tänkte jag njuta av min första riktiga sovmorgon så jag låg kvar i sängen till två. Sova ikapp så att säga. Idag blir det bara mys samt göra klart det sista skolarbetet, sen är jag free resten av lovet.

      

Prenumeration


Prenumeration på Damernas Värld fyra nummer som jag beställde för ett tag sedan. I förrgår kom nummer 2 ut och då fick jag resten av premierna - Sex and the City the Movie samt Face Lipgloss/Jasmine. I nummer ett medföljde en eyeliner med tillhörande pensel, likaså från Face. Lite glad jag blev när filmen kom igår har hunnit se den en gång än så länge...
Det lär bli fler.

Julklappshandlande med systeryster

 
En runda på stan med syster. Hittade finingen på bilden och tänkte att den skulle få hänga med mig hem men tänkte att jag väntar tills på måndag och hoppas att den finns kvar. Tog en fika på EH, fick med mig en julklapp hem och upptäckte nu att jag glömde ändra storleken på bilderna. Har för tillfället den minsta vilket inte blir så stort när man för över till datorn sen, men men. Ikväll blir det party!

Samsung Omnia



GILLAR.

19 december

HEMMA. Gårdagen och morgondagen spenderades med den bästa. Var på stan med pappa för att kolla mobil innan, och fick med mig en ny hem. Vilken får ni se sen. Rida snart och sen hem till en lugn kväll tror jag.


Transparent black


New black t-shirt, rather transparent and well sewed from H&M 79:-

-

TIRED. Känns inte som att jag sovit på flera dagar. Tröttheten och värken i kroppen från i tisdags håller i sig än idag. Måste sussa en stund tror jag.

Var inne på HBC idag och skulle beställa klipptid, men Calle är upptagen ända till den 27. Hm.. behöver verkligen klippa mig. Funderar på att bita ihop till dess eller klippa mig hos någon annan denna gången? Men Calle gör det så bra, litar inte riktigt på någon annan.


En vinnarskalle till 1000!

 
Bild: Sandra Ahlin omgjord av mig.
Bild efter segern igår. Kan inte beskriva den glädje jag kände just då. Att äntligen få vara med den stora skolkampen - kämpa för min älskade skola och segra. Tredje året i rad som vi segrar. Den kämparglöd, laganda och prestationsnivå som vi i Bäckänglaget har är grym. Men vem vet nästa år kanske Teknis tar sig i kragen och kommer starkare än någonsin.
Jag ska nog fan söka till laget nästa år igen. Jag hoppas att nästa års Bäckänglag blir lika bra och visar samma laganda och stöttar varandra till 100% som vi gjorde. Det är det som gör oss på Bäckäng så bra, och jag skulle inte tro annat än att nästa år kommer bli lika bra som de år som varit.

KUNSKAP - KÄRLEK - KULTUR 
H           A            L            I           B
              

Me n' you

4 månader.
Du är bäst!

Allt those flashing lights


Yes

Sista skoldagen, bara engelska kvar - lek. Ska spela "Med andra ord". Jag vill bara ha det underbara jullovet nu. Längtar till avslutningen i aulan imorgon, hoppas den är lika bra som förra året. Sång, mys och bara skön julstämning!

Ibland förvånas man över vad dumma saker folk kan göra för att "må bättre själva" eller vad fan ni nu gör det för..

Har hört lite saker, läst i lite bloggar. Och, jag måste bara säga att det finns många skillnader mellan Bäckäng och Teknis. Sjukt många och det vet vi alla. En av dem är att Teknis måste smutskasta/klanka ner på Bäckäng för att visa sig som "bäst". 

Bäckäng (jag snackar överlag- finns alltid idioter i denna värld) kan glänsa utan att visa respektlöshet gentemot Teknisterna. Fick höra från min kära vän att någon riktigt dumt hade sagt från Teknistsidan. En viss person (nämner inga namn) hade skrikit en jävligt dum grej i en megafon om en i Bäckänglaget och i princip hela Teknisläktarn hängde med i "ramsan". Personangrepp kallas det! Att ni ens kan med att hänga med i den ramsan som skreks inför ca 2000 folk. Ni borde allvarligt skämmas. Pinsam omognad och elakhet från er sida.

Sen kastades det som alltid ägg från både Bäckängiter och Teknister. Några teknister skrev på tavlan "Ägg är dåligt" eller liknande. Bra gjort.

VI VANN

Jag är för trött för att skriva, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är bara... FÖRJÄVLA GÖTT. GRYMT Bäckängiter! Gryyymt bra lag, alltid på topp och stöttade till 1000. VI VANN. Finns inte mycket mer och säga, vi är helt enkelt bäst! Oslagbara! Bäckängandan övervinner allt!

Nästan på pricken


Precis som jag vill ha dem. Fast rundade där fram, tack.


Yesterday


Hunters, gamla CM-jeans, H&M kavaj, Longchamp och Tunika Custommade.
YESTERDAY. Blev inga bilder från tjejkvällen. Hade dundermysigt i alla fall och var helt seg. Skönt med tjej/skitsnack ibland. Ingen utgång denna helgen heller. Är grymt sugen på det till torsdag eller helgen.

Allt för Bäckäng


Var så trött när jag vaknade i morse så orkade inte ha något speciellt. Det fick bli strumpbyxor, Hunters och flanellskjorta. Idag har jag stannat kvar i skolan i två timmar extra för att måla Bäckängsflaggan, så när ni ser den imorgon - det är jag och Klara som målat den, cred! Haha. Nu måste jag  plugga om jag ska hålla mig till mitt löfte om inte en enda skolbok här hemma under lovet.

Morning

In till stan och den mysiga julmarknaden snart. Är stan öppet varje söndag fram till jul? Sen vid 16 blir det adventsfika med tjejorna, mys. Drar direkt från stan så hinner inte blogga något förrän ikväll. Men det blir bilder. Ciao

La belle et le bad boy




It has begun..

Psykningen har redan börjat. På tisdag gäller det, Bäckäng vs. Teknis.  Lär ju vara annat mellan mig och Ida på tisdag än vad det är i vanliga fall, typ döda. Kan jämföras med Erika vs. Sandra i en fotbollsmatch kanske? Som Sandra så detaljrikt förklarat för oss i fyron några gånger hur det går till.


Laget är taggat som fan i alla fall. Bra sammanhållning, bra lagledare. Det ser bra ut alltså. Men vi är långt ifrån bekväma av oss. Kämpaglöden kommer vara till 1000 vare sig vi ligger under eller leder stort. Bäckänganda var det ja!


Influence

En bok jag skulle vilja läsa är Influence av Mary-Kate and Ashley Olsen. Det verkar vara en bok i min smak, gillar självbiografier väldigt mycket. Hm, en julklapp kanske?
Ashley Olsen om boken:
"We were excited about the opportunity but wanted to make sure that it was extremly special and different from any other kind of book that at least a celebrity has put out, so what we really thought we should focus on was how and who has kind of taken us along this journey, this creative journey that we've gone through aswell through designers and artists and people that we've met and people that have realy influenced us and kind of helped inspire us [...]"


Äntligen helg

Jobb igår från 16-23.30. Helt seg idag vaknade inte i morse så försov mig.. Var i alla fall väldigt kul att jobba, serverade och träffade massor med skönt folk!

Ska träna om en timme, sen hem direkt och sen träna igen. Fullspäckad dag. Som vanligt denna veckan.. Vill bara ha kväll nu. Helgen kommer bli bra!

Fint


It is handy.





Tröja Weekday, Gamla urtvättade CM-jeans, skärp vintage och Hunterstövlar.

o.n.s.d.a.g

Trögflytande onsdag med fläng hit fläng dit. Nu måste jag plugga med.. men målet är att inte behöva ta med en enda skolbok hem under lovet. Hur skönt. 


^


Kom hem från skolan för en stund sen, ätit scones och druckit kall mjölk. Ska plugga och se
fram emot DH klocka 21.00 - Sängongsavslutning, missa inte det!
Spana in Emmas man, så sjukt fint hår har denna tjejen!

Nytt New Nouveau Nieu


Leggings och Now Here topp från Velour.
Det jag köpte på utförsäljningen i torsdags.


Detta får mig att längta efter vår och sommar.


t-shirt monki, strumpor aa, skor converse.
förbaskat snygg kombination. så ser jag ut i april.


Parmi beaucoup des livres

                  
sitter i biblan och pluggar. ska på andra omgången av uttagningen till                           
bäckänglaget vid 16, sen hem och plugga lite till. nvB prov, psykologi-                            
    inlämning och reportage denna veckan. hörs sen!                                                                   

Sunday is my lazyday


en seg söndag. visst är det skönt att på söndagar ligga i sängen och lata sig några timmar? men någon nytta måste  jag göra under dagen annars får jag spasmer. så idag har jag cyklat på motionscykeln i en halvtimme, någon mer än jag som hatar det? (förutom Emma) ska plugga en stund och skära upp en honungsmelon. i like.

POKERFACE - lady gaga
















Let's party all night long

103 bilder från igår. bild-update om en liten stund alltså. hade så sjukt roligt! lyckad kväll, skönaste röjfolket o inget kan bli fel. det här är vad vi köpte till killarna, varsin bok : snyggt - en stilguide för män.

         

Jag är så sjukt taggad!

är vidare till andra uttagningen för bäckänglaget som går av stapeln på måndag. tillsammans med 7 andra tjejer ska det kämpas om en plats i laget. skulle gissa på 4 i laget och 1-2 reserver. alltså i princip 5 kommer med 2 åker ut. blood, sweat and tears - nu eller aldrig.

And so the lion fell in love with the lamb.




Friday




skolkatalogerna kom idag, spännande oooh. ne, inte särskilt förutom mannen who delievered them. hihi sandras mr. himself var mannen bakom ratten i postbilen. Snygga vänner man har va!

Franzigt.


ny klänning från h&m, ännu osäker. rätt fin på men har fått för mig att den är lite tråkig. hade ju velat ha den gräddvita egentligen. får väl se om jag kan lyckas gå in den så får den slå följe med mig i dimman i helgen.

var på velourutförsäljningen med! fanns en del fint och framförallt vad det billigt. var bland de tio första så kom hem med två plagg - i samma färgskala.

Cash only

velourutförsäljning! jahapp, vad kul att jag sitter här på arslet utan kontanter och fasar för kylan och min spagettikropp. vill så gärna men är verkligen hur trött som helst och kroppen värker. måste fjäska för mamma men vetti om det går vägen alltså. någon som ska dit?

Uttagningen

Uttagningen ja, det gick hyffsat! Men är inte hoppfull på någon plats i laget precis. Hade dock varit kul att gå vidare till andra och sista uttagningen. Vi håller tummarna för mig och Sandie!
RÖTT OCH VITT GÅR ALDRIG UR EN BÄÄÄÄCKÄNGIT!

Emma


Meet my gorgeus friend miss Emma. I like her marine blue jacket with golden buttons. Kolla också in hur strumpbyxorna matchar scarfen. Hon är matcharn!

Psst...

uttagning till skolkampen Bäckäng vs. Teknis imorgon 15.30-17.00 - i will be there.
och jag tänker inte dra någon jävla teknis suger-ramsa - Bäckäng säger peace love!

-


oh my. tjejen till vänster är galet snygg och har snyggaste håret. nu får luggen skynda sig på. jag orkar inte vänta flera månader innan jag kan ha en liknande frisyr.

Patinage artistique Eiskunstlauf Konståkning Figureskating Patinaje artístico sobre hielo

Snart åker skrillorna på igen. Har saknat det väldigt mycket, ska bli sjukt kul att sätta skenorna i isen igen. Två år sedan nästan exakt sedan jag slutade och har bara åkt en enda gång sedan dess. Panik, tänk om jag inte kan längre..
                              


1 December


Den nya månaden innebär kurera sig i sängen med pepparkakor och julmust. Vakna "mitt i natten" och möta isiga vindar i en 10-kilos vinterjacka. Okej, jag kan dra det strået en månad eller två, men sen vill jag ha vår.

RSS 2.0