Ibland förvånas man över vad dumma saker folk kan göra för att "må bättre själva" eller vad fan ni nu gör det för..

Har hört lite saker, läst i lite bloggar. Och, jag måste bara säga att det finns många skillnader mellan Bäckäng och Teknis. Sjukt många och det vet vi alla. En av dem är att Teknis måste smutskasta/klanka ner på Bäckäng för att visa sig som "bäst". 

Bäckäng (jag snackar överlag- finns alltid idioter i denna värld) kan glänsa utan att visa respektlöshet gentemot Teknisterna. Fick höra från min kära vän att någon riktigt dumt hade sagt från Teknistsidan. En viss person (nämner inga namn) hade skrikit en jävligt dum grej i en megafon om en i Bäckänglaget och i princip hela Teknisläktarn hängde med i "ramsan". Personangrepp kallas det! Att ni ens kan med att hänga med i den ramsan som skreks inför ca 2000 folk. Ni borde allvarligt skämmas. Pinsam omognad och elakhet från er sida.

Sen kastades det som alltid ägg från både Bäckängiter och Teknister. Några teknister skrev på tavlan "Ägg är dåligt" eller liknande. Bra gjort.

Kommentarer
Postat av: Cornelia K

Svar: Haha, ohyes. Du behöver inte oroa dig, hoppet är ju det sista som lämnar människan :)



Och det där om att "megafon-killen" skrikit ut något olämpligt.. Det missade jag helt, och ber om ursäkt. Rent spel är alltid snyggast! Grattis till segern.

2008-12-16 @ 19:22:46
URL: http://corneliak.blogg.se/
Postat av: Cornelia K

Dumma människor finns det alltid, det tråkiga är att det ska gå ut över alla andra och att de inte kan hålla sina åsikter för sig själva. Det förstör mycket!

Båda lagen kämpade på bra, och mestadels av tiden var det oslagbar stämning!

Bra kämpat Bäckäng :)

2008-12-16 @ 20:42:21
URL: http://corneliak.blogg.se/
Postat av: ellen claesson

grattis till segern igår, får man väl ändå säga. kan hålla med om att angreppet mot en utav deltagarna var riktigt onödigt.. däremot kastades det inget ägg från våran sida.

2008-12-17 @ 08:27:47
URL: http://eclaesson.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag håller verkligen med dig Fanny! Jag trodde faktiskt att Teknis hade bättrat sig i år gällande sportsanda, men inte det.

Och EllenC: När jag och min vän linnea gick ut på plan med bäckängsgymnasiets flagga innan laget gick ut, fick jag ett ägg på mig.

Och sen när Bäckäng vann kastade Teknis minst fem ägg mot våran läktare.

Så det är korkat att tro att inte Teknis kastade några ägg.

Båda skolorna gjorde tyvärr det.



Fanny! Du var så jävla grym!

2008-12-17 @ 10:54:10
Postat av: Fanny

Mia: Tyckte också det var rätt tydligt att både Bäckäng och Teknis kastade ägg igår. Men men, bara att se till att det blir bättre nästa år. Tack, vad glad jag blir :) Bra av dig och Linnea att stå på er när det gällde vilken ordning lagen skulle presenteras!

2008-12-17 @ 12:11:55
URL: http://soderstrome.blogg.se/
Postat av: ellen claesson

mh hörde detta med ägget senare idag. ber om ursäkt för det. är lite trött på erat tjöt om oss nu. bäckäng är lika dumma som vi. minst.

2008-12-17 @ 16:15:17
URL: http://eclaesson.blogg.se/
Postat av: erika sahlström

haha vem är det som pratar?:P

2008-12-19 @ 00:49:39
URL: http://erikasahlstrom.blogg.se/
Postat av: erika sahlström

det här är ju så roligt, man bara skrattar:D

2008-12-19 @ 00:49:53
URL: http://erikasahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0