Me and you.

Håkan Hellström, Liseberg 26/9

Foto: Emil Trens
Omgjord till svartvitt av mig.
www.djungeltrumman.se/Festbild.aspx?imageId=30685

No stress

Festen var grymt kul, tackar allt trevligt och underbart folk för det, bra musik och goa människor. Hade själv inte med mig min kamera så bilder bjuds det på från miss Sandra Ahlin och miss Emma Ferdinius - från facebook.






Imorgon smäller det!

 


Då drar vi till Göteborg allihopa - Håkan Hellström, shopping, mat och allmänt mys. Kommer bli grymt! Ska ta massa bilder! Helgen är överhuvudtaget  väldigt fullspäckad med fest och höstmarknad och annat trevligt.  Känner på mig att denhär hösten kommer bli riktigt bra. Vad säger vi Emma? Det blir ju trots allt vad man gör det till ! CIAO


have2have

Denna fina, gosiga pälsjackan från Monki skulle sitta fint nu till hösten/vintern. Den är förmodligen eftertraktad av många. Vet inte vad priset ligger på men skulle gärna vilja veta det, om någon vet? Lär spanas in på på fredag då vi drar till Göteborg för att uppleva Håkan Hellström för (mig!) första gången.

bild: www.monkigirl.se

more than thousand words





everlasting friendship . one side of celebrity . a shade of vulnerability

Favoriter från Acne




Brudar, ni gör min dag.

Blev en fika idag efter skolan med tjejorna. Mysigt som alltid! Passade på att sitta ute..hm, nej snarare så att det var smockat på Espresso House så vi var tvugna men senare kikade solen fram så vad gjorde det.  Har pluggat ihärdigt nu i två timmar och ska fortsätta med det en liten stund till. Ciao


Stammisar på Espresso House
.

Onsdag


VI VILL ALLTID HA ELLER VARA NÅGOT VI INTE HAR ELLER ÄR. Aldrig är man nöjd med sig själv. Även om man mår bra över sitt utseende och är nöjd med sig själv så är det alltid något man vill ändra på, både litet och stort. Man vill gå upp i vikt men när man väl fått de mer "kvinnliga formerna" så är låren för stora.. man vill vara längre el. kortare, ha större/mindre bröst osv. Själv har man länge försökt vara nöjd med sig själv både på insidan och utsidan. Man vill känna tryggheten i sig själv och även om man är på god väg dit så kommer man förmodligen aldrig riktigt vara där. Det är media - "intryck utifrån" som ställer de högsta kraven på oss, ställer upp sina ideal och till olika pris väljer vi att följa dem. Vad vi inte ska glömma är att vi själva väljer våra ideal, vi bestämmer själva vad vi vill efterlikna.. ingen annan.

Just dance!

Lite gott att dricka, 8 sjukt sköna människor och musik på 120 decibel. Då kan inget bli fel.







Tack för en underbar, lyckad kväll gott folk! Lär bli fler gånger.
Ida, Emma, Oliver, Oscar, Viktor, Pontus, Ruben och Michael.

Black and white


Kavajen från H&M som fick flytta in i min garderob tillslut.
Snart kommer härliga festbilder upp från helgen, partaj hos Viktor med grymt folk.


Måndag




Byxor från CM, kavaj H&M, linne organic by Vero Moda.

Biblioteket

Jag och Emma är i biblan för att försöka få avverkat lite plugg för veckan. Det går väl sisådär, kollar mest bloggar och tjötar. 
Öppnade precis för första gången upp Adobe photoshop på min dator. Ska försöka lära mig programmet men allt står på engelska så inte är det lätt. Men med en ordbok och lite hjälp från min far kanske det kan gå... eller? haha



SWOPPING

Igår var det swopping för hela slanten. Emma och jag möttes upp och tog en fika med hennes mormor under tiden vi väntade på att swoppingen skulle börja och sedan mötte vi upp Sandra, Erika, Ida &Oliver på stora torget och ställde oss för att köa. I ca en halvtimme yrade runt i det pyttelilla tältet och jag hittade en ulltröja/jacka. Senare tog vi och fikade länge i höstsolen på Café Viskan, underbart mysigt!




     
Dagar som den igår är dagar man vill stanna tiden och föreviga stunden.
Jag tvekar inte på att jag har de bästa vännerna.


Bilder från Emma

Kavaj

Var på stan en snabbis efter skolan och gick in på H&M för tredje gången denna veckan. Har kollat varje gång efter en kavaj som jag tycker är snygg i svart. Nu fanns den i str. 38, fast mörkgrå/randig. Provade den och gillade den faktiskt. Har som vanligt beslutsångest men för denna gång köpte jag den och väntar med ångesten till här hemma.. Så nu är jag tveksam. Känner att den kanske inte sitter som jag vill..

... don't know?

Straight away from NY fashion week.


at Oscar de la renta.

Helt tokigt vacker kvinna, underbara kläder.
Bild från http://www.style.com/fashionshows/sartorialist

Summer is done, fall come.

  
I kinda miss the summer.. though I'm very excited for fall.

Axelvaddar


AXELVADDAR. I like it. Bilden längst till vänster är från en visning av Versace och jag älskar kläderna. Helt underbart från topp till tå.

hello nerd.

Var inne på Smart eyes härom veckan och gjorde en gratis synundersökning. Fick reda på att jag allt var lite närsynt och optikern rekommenderade mig att beställa en tid för en riktig synundersökning. 
Om det är så att jag får glasögon är det pilotmodell jag vill ha. Har provat "wayfarer" men passade inte i de tjocka bågarna..

Dessa vill jag ha fast i metallic eller svart.

I love to party


Galet trevlig kväll igår med trevligaste folket.







FEES


Tunika från Monki, Huntergummistövlar och pashminasjal. Nothing special.

Kul hade vi på matten idag i alla fall.. minns knappt vad lektionen handlade om..
Vad hade jag gjort utan er?


Havremoppen väntar

Min lilla ponny i ridhuset väntar på mig så har ingen tid till att lägga upp bilder förrän ikväll efter ridningen. Stay tuned!

Can you have a threesome-wedding?

Är jättehungrig eftersom jag inte haft någon lunch idag i skolan. Pappa och
jag är sugna på pizza så det får det bli.. 

By the way, we're engaged - me and my boots. I really love them.



Take me back in the days with wavy hair and divine clothes.




I love it.
No doubt that Keira Knightley is one of the most beautiful women on earth.

Say hello to the camera.


                      
                      

They're mine and I freaking love them!


999 enkronor fattigare och ingen ångest. Då är det bra.


soderstrome.blogg.se

Säg hejdå till min gamla blogg och hej till min nya!


RSS 2.0