Första advent


första advent. och såhär ser borås ut på de flesta håll inne i stan. mys. ska snart kolla filmen mamma mia och mysa med julfika - lussebullar och pepparkakor. filmen förresten, har jag helt missat att se. har ju hört att den är jättebra. förutom lite dålig magkänsla över de saker som hänger efter mig i skolan är idag mest bara mys. VK - mer än du anar.

LP

Linkin Park - Leave out all the rest

B a t i k


Är jag en av få som tycker det är sjukt snyggt? Klänningen till höger.

Oh my


Skulle kunna göra så mycket för dessa jeans. Drömjeansen.
bild: www.pause.se/linn-gustafsson

honey




Vintermys. En honungsmelon, tända ljus, gossip girl och historiaboken.

Work til' midnight


Hur underbart är det inte med snötäcket utanför fönstret? Jag älskar snö. Hoppas bara kylan håller i sig. Är inte så sugen på ännu en slaskig jul. Mys, solen lyser också. Vinterdag.
       Jobbade igår med Emma från 19-00 så är rätt seg idag. Ska göra klart min psykologianalys som snart är klar och sen börja på krönikan som har deadline imorgon. En del att ta tag i med andra ord.

headline

Jag är kass på att ta bilder just nu. Har ingen bra kamera och då är det inte alls kul.. as a matter in fact den är döende. Lägger av efter två minuter! Ska prioritera en ny när pengarna kommer.


A piece of fashion history.

        
Har skissat nästan hela tavlan nu. Det fick bli vogueomslaget från 1950 på den första. Sen får vi se vad som händer med den andra. Kör förmodligen på svartvitt bara. Bra så.


321 -


Saknar det. Bara hunterstövlarna, en klänning och kavaj.
Samtidigt mysigt med vinter och jul snart. Tänk, första advent redan nästa helg.
         Tänkte mysa ner mig i sängen nu med "pressetiska regler för tv och radio".

Frozen


Svinkallt ute! Och jag som tog skinnjackan idag, brr.

From the sartorialist


The Sartorialist
ADORE. Kolla in denhär tjejen. Hur snygg är inte hon? The glasses, I want.

Vilka är ni?

Skulle vara kul att veta vilka som läser bloggen. Bara sådär. Men jag anar att det blir tyst som musen här endå. Prove me wrong.


Randig scarf


Put that smile on your face, it makes life better


   

Sammetsleggings


Sammetsleggingsen och jag trivs mycket bra tillsammans. Bild från tjej-
kvällen igår.


Sliter med plugget. Har ungefär 1000 grejer denna veckan men visst fixar det sig alltid.
          Drömmer fortfarande om skorna från Topshop. Kan inte sluta tänka på dem. Just nu lutar det rätt starkt åt att jag köper dem, aldrig varit så nerkärad i ett par skor! 

Girls night








bilder: sandra ahlin

Girls night med Gossip Girl tema. Det var grymt trevligt, kände mig dock jätteseg pga min öroninflamation och förkylning så natten slutade lite tidigare för mig än de andra som drog vidare på fest. Som vanligt alltid lyckat med mina underbara vänner. Tack Fia mastercook för maten och tilltugget, det var mumma. För övrigt så är mina vänner snyggast!

Ny kamera

Jag behöver verkligen en ny kamera. Är så less på den gamla som inte tar några bra bilder alls. Frågan är bara vad för någon jag behöver. Har länge velat ha en systemkamera men pengarna räcker inte till just nu. Får väl bli till att önska sig någon gång fram över.. men en bra digitalkamera vore bra just nu. Tips?
           

Sänghäng och juleskum



Typ har jag hunnit med idag. Varit hos doktorn med och jag har en blåsa på trumhinnan..hm... på svenska: öroninflamation. Nu chili con carne och färska baguetter. Ska kurera mig hela kvällen, har fan ingen lust och vara sjuk en hel helg.

Äntligen hittat o-k-r-o-s-s-a-d-e sammetsleggings för 2 hundralappar på Gina Tricot. 

"Everything is perfect in the universe, even your desire to improve it" - Wayne W. Dyer


Hair

Innan luggen cuttades.

Juni sommaren 2008.

Full fart med sax


Jag satte saxen i dem. Avlånga hål över hela låret. Funderar på att fortsätta hela vägen till vristerna. Har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte. Vanesak kanske?

!

Nu gäller det.


BILD


För snygga!

Jag och vännerna funderar på att beställa skor från GoJane. Grattis frakt om man beställer för över 500 dock tullavgift såklart och jag är väldigt dålig på sånt. Vad det kostar och så? Har hört många som säger att det blir mycket dyrare än man tror.



Skorna till vänster är ju bara för för för för för snygga.

A day just like others



Skola sen V. Borde gått på mattestödet. Har prov i matte B nästa fredag och jag ligger typ 5 sidor efter. Var alldeles för trött och mådde inte så bra i morse så.. känner att pappa kan ge mig bättre hjälp. Har en artikel som jag måste skriva klart nu. Har ett knäck om bokloppisen på Bäckäng under bokens vecka - kul ämne?  Deadline imorgon i alla fall. 

LE PLIAGE®

Åh. Köpte en Longchamp igår. Jättefin, jättenöjd.


Longchamp.com

Dance baby, dance like there is no tomorrow.










Saturday night and the world was shaking.

"To be or not to be"


Shakespeare news item. Min sysselsättning just nu.

I love rock and roll


Partybild från helgen ! Fler bilder från helgen lägger jag in senare. Måste ta och studera en liten stund först. Deadline onsdag - nyhetsartikel.

shoeaholic


stockholmstreetstyle .
- these are the cause of shoeaholics.

RSS 2.0